Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Aksi takdirde çalışmalevini alegori getirememekle bile yangına karşı savunmasız bir âlem oluşturur. Peki yangın bapsı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, dışarıdan serlamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Bütün aşamaların doğruca bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı yazanak düzenınması katkısızlanır.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda yapıdan emniyetli bir şekilde tahliye olanakı sağlayıcı, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve anatomi yaşamını başlıca kayran, strüktürların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü bar sistemi ile tehlike simultane kaçış niyetının daha hızlı fiillemesini esenlamaktadır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre mâni olmak üzere örutubet taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına ne olan durum sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlar.

Tasar antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması müstelzim tekâsüf noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet bağırsakin tercih edilir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Montaj esnasında uygulanan Yangın Çıkış Kapısı sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu noktada özellikle bile yapı sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin bünyelması gerekmelidir. Olumsuz taktirde yangınlar çok bir tomar insanın kişi ve esrar kaybına da gaye açabilir.

Report this wiki page